Dossiers

Ontbijtsessie 'Zo heurt het!'

Bijeenkomst voor advocaten over de gedragsregels advocatuur op 16 januari 2020 in Haarlem

De Nederlandse orde van advocaten (NOvA) en de orde van advocaten Noord-Holland nodigen advocaten uit voor de ontbijtsessie 'Zo heurt het!' op 16 januari 2020 vanaf 07.30 uur in ML Hotel in Haarlem. Bij binnenkomst staan koffie en broodjes klaar.

De ontbijtsessie staat geheel in het teken van de gedragsregels advocatuur. De waarnemend deken van de NOvA en de deken van de orde van advocaten Noord-Holland belichten kort de belangrijkste wijzigingen in de gedragsregels en gaan met deelnemers in gesprek over de gedragsregels aan de hand van actuele gedragsregelcasussen. De leden van de algemene raad van de NOvA en raad van de orde Noord-Holland nemen ook deel aan de ontbijtsessie. Aan het eind van dit programma kunt u goed geïnformeerd aan uw werkdag beginnen.

Programma

07.30 uur: Inloop
08.00 uur: Start programma o.l.v. Frans Knüppe, waarnemend-deken NOvA en Monique Brink, deken orde van advocaten Noord-Holland
09.30 uur: Einde

Als u voor aanwezigheid heeft getekend ontvangt u na afloop een bewijs van deelname.

Aanmelden

Advocaten kunnen zich hier aanmelden. Aan deelname zijn geen kosten verbonden.

De ontbijtsessie 'Zo heurt het!' heeft eerder plaatsgevonden in de arrondissementen Limburg (Roermond), Groningen (Groningen), Gelderland (Arnhem), Overijssel (Deventer) en Zeeland - West-Brabant (Breda). Deze sessies zijn in samenwerking met de lokale orden tot stand gekomen. 

Heeft u vragen over de ontbijsessie, stuur dan een e-mail naar communicatie@advocatenorde.nl.