5jul

Dilemma: Niet storen?

Vakantie is belangrijk om bij te komen van werk. Even geen cliënten, deadlines of stress. Maar wat doet u als uw zaken worden overgenomen door de partner van het kantoor en hij wil u op de hoogte houden van de lopende zaken? Geeft u aan dat u niet gestoord wilt worden?

VakantieHet dilemma:
‘Ik ben advocaat-stagiair op een groot advocatenkantoor. Binnenkort ga ik op vakantie en ben bezig met mijn overdrachtsnotitie. Een partner van mijn kantoor neemt tijdens mijn afwezigheid mijn zaken waar. Hij geeft aan dat hij mij tijdens mijn vakantie op de hoogte houdt van de lopende zaken. Ik heb geen spannende zaken lopen waar dat bij nodig is en wil tijdens mijn vakantie liever niet gestoord worden. Wat doe ik?'

Maak uw keuze uit de mogelijke antwoorden in de DilemmApp en laat eventueel een reactie achter. Deelname aan de app is anoniem en niet herleidbaar tot personen / telefoonnummers.

Logo DilemmApp 2020 Heeft u de app nog niet gedownload? Deze is gratis te downloaden via Google of Apple. Wachtwoord: Advocaat! 

Na twee weken verschijnt de slotopmerking van de NOvA bij de reacties in de DilemmApp. U ziet dan hoeveel collega's het met u eens waren of welke andere oplossingen men zag. 

Wanneer u minimaal drie dilemma's heeft ingevuld verschijnt uw persoonlijke profiel in de app. Bent u bijvoorbeeld meer een 'politicus' of een 'idealist'? 

2022