• 28feb

   Vademecum advocatuur 2024 beschikbaar

   Voor veel advocaten is het een onmisbaar naslagwerk: het vademecum met de belangrijkste wet- en regelgeving voor de advocatuur. In samenwerking met de NOvA heeft uitgeverij Boom de editie 2024 in boekvorm uitgebracht. Deze editie is opgedragen aan onze overleden NOvA-collega Jessica, die jarenlang bij het vademecum betrokken was. Werkt u liever digitaal? De online, altijd actuele versie vindt u op regelgeving.advocatenorde.nl.

   2024 lees meer
  • 7dec

   Digicert+QuoVadis verhoogt prijs advocatenpas(-app)

   Leverancier Digicert+QuoVadis heeft aangekondigd de prijs voor de advocatenpas en de advocatenpas-app vanaf januari 2024 te verhogen. Heeft u een advocatenpas(-app) die in de loop van 2024 verloopt, dan kan het aantrekkelijk zijn om die uiterlijk 31 december 2023 te verlengen.

   2023 lees meer
  • 25mei

   Administratieve aanpassing in bestelling advocatenpas(-app)

   Vanaf 1 juni 2023 verstuurt de leverancier van de advocatenpassen (DigiCert+QuoVadis) alle facturen vanuit hun Ierse entiteit (DigiCert Ireland Limited). Dat geldt ook voor de facturen die gemaakt worden vanuit het advocatenpasportaal, naar aanleiding van een bestelling van een advocatenpas(-app) voor een advocaat of een gemachtigde.

   2023 lees meer
  • 14feb

   Vademecum advocatuur 2023 beschikbaar

   Voor veel advocaten is het een onmisbaar naslagwerk: het vademecum met de belangrijkste wet- en regelgeving voor de advocatuur. Uitgeverij Boom Juridisch heeft, in samenwerking met de NOvA, editie 2023 in boekvorm uitgebracht. Werkt u liever digitaal? De online, altijd actuele versie vindt u op regelgeving.advocatenorde.nl.

   2023 lees meer
  • 27sep

   Nieuwe Wwft-handleiding voor advocaten

   De NOvA heeft een nieuwe, geactualiseerde ‘Handleiding Wwft en UBO-register voor advocaten’ op haar website gepubliceerd. Deze handleiding biedt advocaten(kantoren) handvatten om effectief te kunnen voldoen aan de verplichtingen die de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft) aan advocaten oplegt.

   2022 lees meer