Over de NOvA

Werken bij de NOvA

Vacature medewerker informatiebalie

Vacature medewerker informatiebalie

De Nederlandse orde van advocaten (NOvA) bevordert, in het belang van een goede rechtsbedeling, een behoorlijke uitoefening van de praktijk door advocaten. De NOvA stelt de regels voor de advocatuur, draagt zorg voor de beroepsopleiding en behartigt de belangen van de advocatuur en rechtzoekenden. Het bureau telt ca. 65 medewerkers.

Den Haag, 20-24 uur per week, startdatum in overleg

De functie
De collega’s van de informatiebalie geven voorlichting over regelgeving met betrekking tot de advocatuur en beantwoorden vragen over het gebruik van NOvA IT-services. De dienstverlening is primair op de leden van de balie gericht.

We verwachten onder andere van je:
• dat je telefonische en schriftelijke vragen (over bijv. verordeningen) en klachten (over advocaten) helder krijgt. Vragen en klachten handel je zoveel mogelijk zelfstandig af of verwijs je door.
• dat je tijdig en conform afspraken opgevraagde informatie en voorlichtingsmateriaal verzamelt en verzendt.
• dat je zorgt voor het registreren van veel gestelde vragen en antwoorden.

Jouw profiel
• Je beschikt over kennis van Nederlands recht op MBO-niveau.
• Je hebt affiniteit met de advocatuur.
• Je hebt kennis van geautomatiseerde systemen voor het registreren en ophalen van gegevens.
• Je bent resultaatgericht, servicegericht en staat open voor feedback.
• Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke vaardigheden.
• Je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken.
• Je bent bij voorkeur woonachtig in Den Haag of omgeving.

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een uitdagende functie binnen een leuk en enthousiast team. Naast een goed salaris en 8% vakantietoeslag ontvang je een dertiende maand. Verder ontvang je een reiskostenvergoeding, bieden wij je een goede pensioenregeling en 31 vakantiedagen op basis van een fulltime dienstverband. Het betreft in eerste instantie een functie voor een jaar, bij goed functioneren is er uitzicht op een vast dienstverband.

Interesse?
Wil je meer weten over deze functie dan kan je contact opnemen met de manager communicatie van de NOvA, Ilie Trienekens, tel. 070 – 335 35 83. Kijk voor meer informatie over de organisatie op advocatenorde.nl.

Stuur je sollicitatie (cv en korte motivatie) per e-mail uiterlijk 22 september 2019 naar vacature@advocatenorde.nl ter attentie van Fiona van Middelkoop, HR-adviseur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.