Het Team Vertrouwenspersonen

Het Team Vertrouwenspersonen

Het Team Vertrouwenspersonen bestaat uit twaalf (oud-)advocaten met veel beroeps- en levenservaring. Zij hebben een speciale training gevolgd, waardoor zij een luisterend oor kunnen bieden aan advocaten. Vanzelfsprekend worden de gevoerde gesprekken vertrouwelijk behandeld.

Het Team Vertrouwenspersonen
Hein Karskens, Dennis Veldhuizen, Paul Wilmink, Michaëla Kaaij, Sander Markus, Jan Sjöcrona, Joan Wurfbain, Marjan van der List, Wil Hendriks, Mick Veldhuijsen, Emke Vreugdenhil, Ole Klabou.

LawCare
Het Team Vertrouwenspersonen is geïnspireerd op het Britse initiatief LawCare: een hulplijn waar juridische professionals in het Verenigd Koninkrijk en Ierland terecht kunnen met persoonlijke problemen van diverse aard. 

Telefonisch bereikbaar
Het Team Vertrouwenspersonen is op werkdagen telefonisch bereikbaar tussen 12:00 en 14:00 uur en tussen 19:00 en 21:00 uur op telefoonnummer 085 – 0640 182.

De gesprekken met de vertrouwenspersonen zijn vertrouwelijk. Het team opereert onafhankelijk en volledig zelfstandig; de gesprekken worden nergens vastgelegd en niet gedeeld met derden, waaronder de NOvA.