26feb

Databank en nieuwsbrief NOvA Tuchtrecht Updates gelanceerd

Vanaf vandaag staat de nieuwe tuchtrechtdatabank tuchtrecht-updates.nl online. Hierin vindt u uitspraken van alle tuchtcolleges voor de advocatuur gerangschikt naar onderwerp, instantie en datum. Op donderdag 28 februari verschijnt de eerste editie van de tweewekelijkse nieuwsbrief NOvA Tuchtrecht Updates.

Tuchtrecht UpdatesOp tuchtrecht-updates.nl zijn duizenden uitspraken te vinden, van zowel het hof van discipline als de vier raden van discipline. Hierin kunt u zoeken op datum, per tuchtcollege, of kijken binnen een twintigtal gerubriceerde thema’s. Deze variëren van ‘wat een behoorlijk advocaat betaamt’ tot ‘financiële aangelegenheden’. Heeft u een uitspraak gevonden, dan kunt u de verkorte versie als pdf downloaden of via het ECLI-nummer doorklikken naar de volledige uitspraak op tuchtrecht.nl.

Nieuwsbrief
De NOvA vindt het voor een behoorlijke uitoefening van de praktijk belangrijk dat alle advocaten van deze uitspraken kennisnemen. Alle advocaten ontvangen daarom elke twee weken van Boom Juridisch per e-mail een nieuwsbrief met de meest relevante disciplinaire uitspraken.  Zo bent u altijd op de hoogte van de belangrijkste tuchtrechtelijke ontwikkelingen.

Meer informatie
Heeft u vragen, stuur dan een mail naar het Kenniscentrum Tuchtrecht van de NOvA via kenniscentrumtuchtrecht@advocatenorde.nl.

 

 

2019