7jun

Laatste BAgazine over vernieuwde Beroepsopleiding Advocaten

Het vijfde en laatste nummer van het BAgazine is verschenen. Ook deze editie staat weer vol met wetenswaardigheden voor advocaat-stagiairs en iedereen die betrokken is bij de vernieuwde Beroepsopleiding Advocaten van de NOvA.

BAgazine editie 5 coverIn deze afsluitende editie kijkt Susan Kaak, portefeuillehouder Opleiding binnen de algemene raad, terug op de totstandkoming en start van de vernieuwde beroepsopleiding. Verder leest u alles over het onderdeel digitale vaardigheden binnen elke hoofdpraktijk en over de module ondernemerschap. En hoe bevalt de vernieuwde BA bij advocaat-stagiairs die in maart zijn gestart? Jonge advocaten Marloes van der Werf, Willemijn Holm en Lisanne Wigboldus delen hun eerste ervaringen.

Lees het BAgazine op uw mobiele telefoon
Lees het BAgazine op uw PC/tablet
Bekijk eerdere edities


Het afgelopen jaar hebben we u in het BAgazine meegenomen langs de vele facetten van de vernieuwde BA. Onze dank gaat uit naar de Uitvoeringsorganisatie, decentrale onderwijsaanbieders Law Firm School en De Brauw, advocaat-stagiairs, patroons, docenten en andere betrokkenen voor hun medewerking.

Wat vindt u van het BAgazine?
Graag vernemen wij wat u van het BAgazine vindt. De enquête duurt maximaal een minuut. Wij stellen uw reactie op prijs!

Meer nieuws over de Beroepsopleiding Advocaten
Wilt u op de hoogte blijven? Abonneer u dan op nieuws over de Beroepsopleiding Advocaten en kijk op beroepsopleidingadvocaten.nl.

2021