8apr

Nieuwe ronde TeleBingo voor advocaat-stagiairs

Na een succesvolle eerste ronde organiseert de NOvA een nieuwe TeleBingo-maand. Advocaat-stagiairs die in 2020 en 2021 zijn gestart met de Beroepsopleiding Advocaten van de NOvA hebben elkaar vanwege de coronamaatregelen nog amper ‘in het echt’ ontmoet. Elkaar beter leren kennen of kennis delen bij een bijeenkomst of evenement lukt momenteel niet. Daarom is de NOvA met een TeleBingo-actie gestart.

Header bingoAan de eerste ronde TeleBingo hebben 65 advocaat-stagiairs meegedaan. 80% daarvan is enthousiast over het concept en wil graag nog een keer meedoen. Drie keer per week bellen vindt men iets te veel. De meeste stagiairs hebben een voorkeur voor een keer per week. Bij de nieuwe ronde worden de stagiairs die in maart 2021 zijn gestart ook uitgenodigd.

Vanaf 16 april ontvangt iedere advocaat-stagiair die zich voor de TeleBingo heeft aangemeld vier weken lang op vrijdag een e-mail met het telefoonnummer van een collega-stagiair die hij/zij tussen 9.00 en 10.00 uur gaat bellen. Of hij/zij wordt op dat tijdstip gebeld. Zo kunnen verrassende en inspirerende gesprekken ontstaan, als welkome aanvulling op de online studietijd. De telefoonnummers worden at-random gemixt.

2021