17mei

NOvA DilemmApp vanaf vandaag te downloaden

“Ik heb een goede vriend, ook advocaat, gevraagd mij te adviseren in een zaak op een rechtsgebied waar hij volledig thuis is en ik niet. Hij stuurt daarvoor een rekening en vraagt het bedrag op zijn derdengeldrekening te storten.”

Wat zou u doen? Welke keuzes maken andere advocaten? Test het zelf en download de NOvA DilemmApp via de App Store (iOS) of Google Play Store (Android).

Elke twee weken ontvangen de deelnemers een nieuw dilemma. Na de gemaakte keuze is direct te zien wat de respons is in percentages van andere advocaten. Ook kan meteen over het dilemma gediscussieerd worden met andere advocaten. Deelname aan de app is anoniem, niet herleidbaar tot personen/telefoonnummers en gratis.

Met de app wil de NOvA de discussie over dilemma’s binnen de advocatuur bevorderen en het bewustzijn vergroten. De DilemmApp is een gezamenlijk initiatief van de NOvA, NOB, KNB en NBA.

De NOvA nodigt alle advocaten uit dilemma’s aan te leveren om zo de app zo goed mogelijk te laten aansluiten op de dagelijkse praktijk.

Kijk voor meer informatie op advocatenorde.nl/DilemmApp.

 

 

2016