28okt

NOvUM nu ook als podcast

NOvUM, de reeks video-gesprekken en -interviews over de actualiteit en de praktijkvoering van advocaten, is vanaf nu ook te beluisteren als podcast. Via Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts kunt u alle afleveringen van NOvUM beluisteren op weg naar huis of kantoor, tijdens het sporten, of terwijl u wacht op uw volgende zitting.

Podcast artwork springcastIn NOvUM geven gasten uit en rondom de advocatuur hun visie op het vak en actuele ontwikkelingen en thema's. Dat kan zijn in de vorm van een gesprek (bijvoorbeeld over de wenselijkheid van contante betalingen) of een interview met leden van het platform Diversiteit & Inclusie van de NOvA over hun persoonlijke ervaringen en drijfveren. De eerstvolgende afleveringen gaan over de evaluatie van de Wet positie en toezicht advocatuur en de nieuwe Inloopkamer, waarmee de Rechtspraak hoopt achterstanden te kunnen inlopen.

NOvUM verschijnt elke zes weken, met stops in de zomer en rond de kerst. Eerdere afleveringen kunt via onze website terugkijken of beluisteren. U kunt zich ook abonneren via YouTube, Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts; u krijgt dan automatisch bericht bij het uitkomen van een nieuwe aflevering van NOvUM.

2021