30nov

Jeroen Soeteman en Sanne van Oers nieuwe leden van de algemene raad

Tijdens de vergadering van het college van afgevaardigden van de Nederlandse orde van advocaten op 30 november zijn Jeroen Soeteman en Sanne van Oers verkozen tot lid van de algemene raad. Zij starten respectievelijk op 1 januari en 1 april 2022 als bestuurder bij de NOvA.

AR Jeroen Soeteman 1Mr. J.W. Soeteman is strafrechtadvocaat bij Jebbink Soeteman advocaten te Amsterdam. Jeroen Soeteman is sinds 2016 tot medio december 2021 voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Strafrechtadvocaten (NVSA). Soeteman krijgt bij zijn toetreden tot de algemene raad onder andere de portefeuille praktijkuitoefening.

AR Sanne van Oers (Linda Verweij Fotografie)Mr. S. van Oers is advocaat bij Van Schie advocaten te Nijmegen. Haar aandachtsgebieden zijn jeugdrecht, psychiatrisch patiëntenrecht en strafrecht. Sanne van Oers is sinds 2016 lid van de raad van de orde Gelderland (portefeuillehouder rechtshulp). Van Oers krijgt bij haar toetreden tot de algemene raad de portefeuille gefinancierde rechtsbijstand.

Met de komst van Sanne van Oers en Jeroen Soeteman kan de algemene raad wederom rekenen op maatschappelijk betrokken bestuurders die zich met grote mate van kennis zullen inzetten voor de advocatuur.

2021