Over 'Zoek een advocaat'

In de zoekmachine ‘Zoek een advocaat’ staan alle in Nederland ingeschreven advocaten, die samen de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) vormen. Zij mogen de titel ‘advocaat’ voeren. Dit is een beschermde titel. Er zijn momenteel ruim 18.000 advocaten. Via de zoekmachine 'Zoek een advocaat' kunt u een advocaat vinden die u kan helpen bij uw juridisch geschil. U kunt zoeken naar een advocaat op naam, plaats, rechtsgebied en gefinancierde rechtsbijstand (toevoeging).

In de zoekmachine ‘Zoek een advocaat’ staan alle in Nederland ingeschreven advocaten, die samen de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) vormen. Zij mogen de titel ‘advocaat’ voeren. Dit is een beschermde titel. Er zijn momenteel ruim 18.000 advocaten.

 

Via de zoekmachine 'Zoek een advocaat' kunt u een advocaat vinden die u kan helpen bij uw juridisch geschil. U kunt zoeken naar een advocaat die werkzaam is in een bepaald rechtsgebied, die gefinancierde rechtsbijstand verleent (werkt op toevoeging), die bij u in de buurt gevestigd is of lid is van een specialisatievereniging. U kunt ook alleen op naam zoeken. Allerlei combinaties zijn mogelijk.

'Zoek een advocaat' wordt mogelijk gemaakt door de Nederlandse orde van advocaten.
De NOvA is niet verantwoordelijk voor de juistheid en/of volledigheid van de registratie van gegevens, die voor het publiek beschikbaar zijn via de zoekmachine Zoek een advocaat op deze website. Hierbij valt te denken aan de naam, de datum van beëdiging, de kantooradresgegevens, de (kantoor)gegevens van de patroon, werkzaam in de gefinancierde rechtsbijstand, het lidmaatschap van een specialisatievereniging of de rechtsgebieden van een advocaat. Deze gegevens worden aan de NOvA ter verwerking aangeleverd door de advocaat zelf dan wel door een andere (derde) partij. De NOvA controleert die opgave en gegevens niet.