BAgazine

BAgazine editie 1 coverBAgazine editie #1 augustus 2020
Met hierin: Interview Susan Kaak (algemene raad NOvA), Leren door te doen, infographic vernieuwde Beroepsopleiding Advocaten, achter de schermen van de vernieuwde beroepsopleiding met Sven Brinkhoff en Esther Oppedijk en het decentrale deel van de vernieuwde BA.
Lees op: PC/tablet of mobiele telefoon

BAgazine editie 2 coverBAgazine editie #2 oktober 2020
Met hierin: het hoe en waarom van de basistest, het decentrale deel van de beroepsopleiding van de Law Firm School, voormalige advocaat-stagiairs Wouter Moll en Livina Jacobs over hoe zij de beroepsopleiding hebben ervaren en patroon Hendrik Hendrikse over de patroonscursus.
Lees op: PC/tablet of mobiele telefoon

BAgazine editie 3 coverBAgazine editie #3 december 2020
Met hierin: de nieuwe opzet van de toetsing, het decentrale deel van de beroepsopleiding van De Brauw, de subsidieregeling beroepsopleiding sociaal advocaten en de lokale orde van advocaten Oost-Brabant over hun rol bij de beroepsopleiding richting advocaat-stagiairs.
Lees op: PC/tablet of mobiele telefoon

BAgazine_Nieuwseditie4_coverBAgazine editie #4 februari 2021
Met hierin: de versterkte focus op beroepsethiek en integriteit, alles over het (online) volgen van de beroepsopleiding in coronatijd en een toelichting op het decentrale deel van de BA door de Uitvoeringsorganisatie. Zora Zoetmulder en Jan Bakker, twee advocaat-stagiairs die op het punt staan aan de vernieuwde beroepsopleiding te beginnen, vertellen over hun verwachtingen en ambities.
Lees op: PC/tablet of mobiele telefoon

BAgazine editie 5 coverBAgazine editie #5 juni 2021
Met hierin: een terugblik op de totstandkoming en start van de vernieuwde beroepsopleiding met Susan Kaak, portefeuillehouder Opleiding binnen de algemene raad, alles over het onderdeel digitale vaardigheden binnen elke hoofdpraktijk en over de nieuwe module ondernemerschap, en de eerste ervaringen met de vernieuwde BA van advocaat-stagiairs Marloes van der Werf, Willemijn Holm en Lisanne Wigboldus.
Lees op: PC/tablet of mobiele telefoon