19apr

Theda Boersema, Frans Knüppe, en Johan Rijlaarsdam verkozen tot leden algemene raad

Tijdens het college van afgevaardigden (CvA) van de Nederlandse orde van advocaten (NOvA) zijn Theda Boersema, Frans Knüppe en Johan Rijlaarsdam verkozen tot lid van de algemene raad.

Hun lidmaatschap hangt samen met het vertrek van de huidige AR-leden Leonard Böhmer en Aai Schaberg en de wens om de algemene raad uit te breiden met een portefeuillehouder personen -en familierecht.

Theda Boersema (49) heeft een eigen kantoor en is gespecialiseerd in familierecht, jeugdrecht en BOPZ-zaken. Zij was tot maart 2016 lid van de raad van de orde van advocaten in Rotterdam.
Frans Knüppe (61) is als partner verbonden aan Dirkzwager en is werkzaam op het gebied van (internationaal) ondernemingsrecht en contractenrecht. Hij is voormalig deken van de Arnhemse orde van advocaten en lid van het Hof van Discipline.
Johan Rijlaarsdam (57) heeft een internationale litigation- en arbitration-praktijk. Hij was tot april 2017 bestuurder en managing partner bij Houthoff Buruma.

Theda Boersema zal per 1 mei 2017 aantreden. Frans Knüppe en Johan Rijlaarsdam volgen later dit jaar. Dan zal de algemene raad uit zeven leden bestaan.

2017