• 06-09-2024

    Sanne van Oers en Jeroen Soeteman Algemeen deken

    "Samen"

    Per 1 september 2024 zijn wij gezamenlijk tot algemeen deken verkozen. Dat is eervol en komt met een verantwoordelijkheid. In het uitoefenen van de taken van algemeen deken vullen wij elkaar aan en werken we samen. Daardoor zullen we in staat zijn vele belangrijke en actuele onderwerpen de aandacht te schenken die nodig is. Samen maakt sterk en twee kunnen meer dan een!

    lees meer
  • 11-07-2024

    Robert Crince le Roy algemeen deken NOvA

    "Reve en de rechtsstaat"

    In mijn periode als algemeen deken heb ik veel na mogen denken over het belang en de rol van de advocatuur in de democratische rechtsstaat Nederland. Over de advocaat als hoeder van de rechtsstaat, maar ook over de advocaat die zich gedraagt zoals het hoort.

    lees meer
  • 13-06-2024

    Susan Kaak lid algemene raad NOvA

    "Verbinding binnen de balie"

    Wij, bijna 18.800 advocaten, vormen gezamenlijk de Nederlandse orde van advocaten. Van commercieel tot sociaal advocaten, van proces- tot adviesadvocaten: we hebben één ding gemeen. Allemaal zetten we ons dagelijks in voor de bescherming van de rechtsstaat en de grondrechten. Samen staan we voor een onafhankelijke advocatuur die onmisbaar is voor een goede rechtsbedeling.

    lees meer