• 7dec

   Digicert+QuoVadis verhoogt prijs advocatenpas(-app)

   Leverancier Digicert+QuoVadis heeft aangekondigd de prijs voor de advocatenpas en de advocatenpas-app vanaf januari 2024 te verhogen. Heeft u een advocatenpas(-app) die in de loop van 2024 verloopt, dan kan het aantrekkelijk zijn om die uiterlijk 31 december 2023 te verlengen.

   2023 lees meer
  • 25mei

   Administratieve aanpassing in bestelling advocatenpas(-app)

   Vanaf 1 juni 2023 verstuurt de leverancier van de advocatenpassen (DigiCert+QuoVadis) alle facturen vanuit hun Ierse entiteit (DigiCert Ireland Limited). Dat geldt ook voor de facturen die gemaakt worden vanuit het advocatenpasportaal, naar aanleiding van een bestelling van een advocatenpas(-app) voor een advocaat of een gemachtigde.

   2023 lees meer
  • 15nov

   Advocatenpas nu ook als app verkrijgbaar

   Vanaf 15 november kan iedere advocaat die dat wil een digitale advocatenpas-app (i.c.m. een advocatenpas zonder chip voor toegang) bestellen in plaats van de fysieke advocatenpas met chip en een cardreader. Met de app kunnen advocaten op hun mobiele telefoon eenvoudig inloggen bij het advocatenpasportaal en Mijn Orde, maar bijvoorbeeld ook bij de Rechtspraak. Voor wie een klassieke advocatenpas met cardreader prefereert, blijft dit uiteraard mogelijk.

   2021 lees meer
  • 28okt

   Advocatenpas-app binnenkort voor iedere advocaat beschikbaar

   De NOvA biedt iedere advocaat die dat wil vanaf medio november de mogelijkheid de fysieke advocatenpas met kaartlezer in te ruilen voor de digitale advocatenpas-app. Hiermee kan via een app op de mobiele telefoon eenvoudig worden ingelogd bij het advocatenpasportaal en Mijn Orde, maar bijvoorbeeld ook bij de Rechtspraak.

   2021 lees meer
  • 18jul