• 29-04-2019

    Susan Kaak lid algemene raad NOvA

    "Basisniveau maakt BA2020 efficiënter"

    De NOvA staat voor een hoge kwaliteit van de advocatuur en dat begint met de beroepsopleiding. Ook – ja zelfs – advocaten moeten met hun tijd mee. En de tijden veranderen snel door innovatie, diversiteit van de balie en de veranderde vraag van rechtzoekenden. Daarom heeft de algemene raad de huidige beroepsopleiding onder de loep genomen.

    lees meer
  • 13-02-2018

    Bart van Tongeren oud - algemeen deken NOvA

    "Beroepsopleiding 2020: (maat)werk in uitvoering"

    De NOvA staat voor een toekomstbestendige beroepsopleiding. Een opleiding die past bij het beeld dat we hebben van de advocaat van de toekomst en die vanuit een brede basis maatwerk biedt voor stagiaires en focust op het leervermogen. Heldere uitgangspunten die zorgen voor veel betrokkenheid van binnen en buiten de balie.

    lees meer
  • 27-01-2017

    Bart van Tongeren oud - algemeen deken NOvA

    "Onderzoek en verdieping"

    In deze jachtige wereld, waarin de waan van de dag vaak regeert en meningen nogal eens de feiten overstemmen, staat 2017 voor de NOvA in het teken van onderzoek en verdieping. De uitkomsten van verschillende onderzoeken laten de komende maanden een nieuw, gedegen licht schijnen op zaken die eenieder van ons binnen de advocatuur – en vaak ook ver daarbuiten – aangaan.

    lees meer