13jun

Haal meer uit 'Mijn Orde'

Op het tableau staan gegevens van iedere advocaat en advocatenkantoor geregistreerd. U kunt deze gegevens zelf aanpassen via Mijn Orde. Sinds kort zijn de mogelijkheden hiervan uitgebreid.

Nieuw is dat u nu eenvoudig een nieuw kantoor kunt registreren dat u met meerdere advocaten gaat starten, evenals het wijzigen van het vestigings- en/of correspondentieadres van uw kantoor. Ook kunt u nu zelf uw gemachtigden registreren en uit dienst melden. 

Via Mijn Orde was het al mogelijk om aan te geven dat u bij een ander advocatenkantoor aan de slag gaat, als uw e-mailadres of telefoonnummer wijzigt of als u besluit te stoppen als advocaat.
Vergeet ook niet uw rechtsgebieden en lidmaatschap van specialisatieverenigingen in te vullen. Via de zoekmachine ‘Zoek een advocaat’ zijn uw gegevens dan compleet en wordt u nog beter gevonden.

Log in op Mijn Orde (met uw advocatenpas) via mijnorde.advocatenorde.nl. Voor vragen kunt u contact opnemen met het informatiepunt van de NOvA via informatiepunt@advocatenorde.nl of (070) 335 35 54.

 

2017