26okt

Zelf aanpassen: inkomenscategorie financiële bijdrage 2019

In januari ontvangt elke advocaat van de NOvA de digitale factuur voor de financiële bijdrage 2019. Staat u op 1 januari 2019 langer dan drie jaar op het tableau en was uw bruto inkomen in 2017 € 37.000 of minder, dan komt u in aanmerking voor de lage categorie 2. Is dit op u van toepassing? Geef dat dan tot 31 december 2018 aan in Mijn Orde.

U kunt de categorie-indeling eenvoudig aanpassen in Mijn Orde. Kijk hiervoor op het tabblad 'BAR Registratie' onder het kopje ‘Financiële bijdrage 2019’ (onderaan het scherm). Daarna kunt u de bewijsmiddelen met betrekking tot het bruto inkomen toesturen via fb-nova@advocatenorde.nl. Heeft u voor 31 december 2018 aangetoond dat categorie 2 van toepassing is, dan ontvangt u in januari een factuur met de juiste indeling.

Factuuradres
Voor het toesturen van de digitale factuur voor de financiële bijdrage en correspondentie hierover maken wij gebruik van het zakelijke e-mailadres dat in Mijn Orde geregistreerd staat. Hebben wij geen zakelijk e-mailadres dan ontvangt u de factuur op het algemene e-mailadres van uw kantoor. Wij raden u aan uw e-mailadres te checken en indien nodig aan te passen via het tabblad ‘Wijzigingen doorgeven’.

2018