10feb

Telebingo brengt advocaat-stagiairs met elkaar in contact in coronatijd

Advocaat-stagiairs die in september 2020 zijn gestart met de Beroepsopleiding Advocaten van de NOvA hebben elkaar vanwege de coronamaatregelen nog amper ‘in het echt’ ontmoet. Elkaar beter leren kennen of kennis delen bij een bijeenkomst of evenement lukt momenteel niet. Daarom is de NOvA met een Telebingo-actie gestart.

TelebingoOp verschillende dagen ontvangt iedere advocaat-stagiair die zich hiervoor heeft ingeschreven een e-mail met telefoonnummer van een collega-stagiair die hij/zij op een bepaald tijdstip moet bellen, of vice versa. Dit moet zorgen voor verrassende en inspirerende gesprekken, als welkome aanvulling op de online studietijd. De telefoonnummers worden ad-random gemixt. Uit dit cohort doen veertig stagiairs mee. Binnenkort worden ook de stagiairs die in maart 2020 zijn begonnen benaderd.

Juridische wandelingen door Den Haag
Als de coronamaatregelen het straks weer toelaten, gaat de NOvA voor advocaat-stagiairs ook juridische wandelingen door Den Haag organiseren. Een leuke manier om mede-stagiairs te ontmoeten en juridisch Den Haag te ontdekken!

2021