26mei

Stof tot nadenken in de nieuwe DilemmApp

Na vier jaar is de NOvA DilemmApp in een nieuw jasje gestoken. Naast het uiterlijk is ook de functionaliteit verbeterd. Wat niet is veranderd is dat advocaten elke twee weken prikkelende dilemma’s krijgen voorgeschoteld, die stof tot nadenken en voer voor discussie bieden.

Een zaak voortzetten ondanks bedreigingen, een op kantoor ziek gemelde collega tegenkomen op de buurt-klus-app of per ongeluk een gesprek opvangen over het gedwongen ontslag van je cliënt. Enkele voorbeelden van dilemma’s die om de week aan bod komen in de DilemmApp.

Politicus of idealist?
De nieuwe app heeft een gebruiksvriendelijker design gekregen en een duidelijke homepage met dilemma’s om op te reageren. Na de gemaakte keuze is direct te zien wat de respons is in percentages van andere advocaten. Ook kan meteen over het dilemma gediscussieerd worden met andere advocaten. Na het invullen van tien dilemma’s ontvangt iedere deelnemende advocaat een persoonlijk profiel. Bent u bijvoorbeeld een ‘politicus’ of juist meer een ‘idealist’?

Logo DilemmApp 2020Download
Download de nieuwe versie van de DilemmApp gratis in de App Store (iOS) of Google Play Store (Android). Let op: selecteer de app met het blauwe logo en de witte pijlen. Als wachtwoord gebruikt u ‘Advocaat!’ Heeft u de huidige DilemmApp al? Deze versie werkt binnenkort niet meer en kunt u verwijderen.

Meer informatie
Deelname aan de app is anoniem en niet herleidbaar tot personen of telefoonnummers. Kijk voor meer informatie op advocatenorde.nl/DilemmApp.

Lees meer
Interview met bestuursvoorzitters NBA, NOB, KNB en NOvA.

2020